2018-04-13 06:50:18• hírek • Bede Emőke

Ezekre a szabad állásokra lehet pályázni az állásbörzén

Április huszadikán újra a Szakszervezetek Művelődési Házába várják a munkakeresőket, több száz szabad állás közül lehet válogatni.

A Megyei Munkaerő-ügynökség tájékoztatása szerint az állásbörzére szívesen várják mindazokat, akik munkahelyet keresnek vagy új szakma iránt érdeklődnek. Jelen pillanatig 63 munkáltatóval lépett kapcsolatba az ügynökség, ezek közül 11-en jelezték, hogy vannak betöltetlen szabad helyeik. Eddig 356 posztról tudni, de péntek reggelig ez a szám még változhat.
 

Keresnek többek között automatizálási mérnököt, gépészmérnököt, kémikus laboránst, asztalost, humánerőforrás-felügyelőt, alkatrész összeszerelőket, minőségellenőröket, gépkezelőket, géplakatosokat, árumozgatókat, fémfeldolgozó munkásokat, festőket, hegesztőket, programozókat, de azoknak is érdemes kilátogatni, akik nem rendelkeznek szakképzéssel. Több alkalmazó ugyanis számukra is készült állásajánlattal.
 

Mindazon munkáltatók, akik szeretnének részt venni az április 20-i,  9-től 16 óráig tartó állásbörzén, 19-ig keressék fel a munkaerő-ügynökséget a 0261 770 237-es telefonszámon vagy a ajofm@sm.anofm.ro e-mail címen.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: